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太陽光で肉を焼く方法 How to grill meat by sunlight

生き抜く
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天候が良い条件なら太陽光で肉を焼くことができる。時間はかかるが火を使わずに食べ物に熱を加える方法として知っておくと役立つ。
If the weather is sunny, you can grill the meat with sunlight.

段ボール箱、アルミホイルなどを準備 Prepare what you need

準備する物 Preparations

  • 段ボール箱 Cardboard box
  • アルミホイル Aluminum foil
  • 小石 Small stones
  • クッキングシート Cooking Sheet
  • ラップ紙 Cling wrap
  • 使い切りカイロ(なくても可) Heat pack(Possible without)
  • 調理する肉類 Meats to cook
  • 浅めの段ボールの箱を用意する。
    Prepare a box with a shallow depth. (The box used for Amazon delivery is convenient)

    箱に小石を敷き詰める。
    Fill the box with small stones.

    カイロの中身を小石の上にまく。発熱を促すために使うが、なくても調理は可能。
    Sprinkle the contents of heat pack on stones. Used to promote fever, but can be cooked without it.

    箱の内部にアルミホイルを貼り付ける。太陽光を反射させるために使う。
    Stick the aluminum foil inside the box. Used to reflect sunlight.

    クッキングシートを敷き、肉を並べる。
    Spread the cooking sheet and line the meat.

    ラップで箱を覆う。ラップがあることで箱の中の気温が上がる。
    Cover the box with cling wrap.The temperature in the box rises because of the cling wrap.

    太陽に向けて箱を置く。アルミホイルで太陽光が反射されるように角度を調節する。
    Place the box towards the sun. Adjust the angle so that the aluminum foil reflects the sunlight.

    2時間ほどで太陽光に当てた結果、太陽光によってベーコンの色が変わってきた。薄切りの肉類などで試すと上手く焼きやすい。
    As a result of exposing it to sunlight in about 2 hours, the color of bacon changed due to sunlight. If you try thinly sliced meat, it will be easy to grill well.